Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | De Koning te Rijk
1251
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1251,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

De Koning te Rijk

Op een prachtige plek, ver weg kijkend over de velden, werd dit nieuwbouw huis gerealiseerd. De standaard plattegrond voldeed echter niet en werd qua woonfuncties volledig omgegooid. Met de keuken (en keukenzit) centraal, de eettafel bij het mooie uitzicht en de lage zit juist meer naar binnen gekeerd, aan de voorkant van het huis. Veel zones, vooral op de BG, werden gedefinieerd dmv maatwerk, die behalve een ruimtescheidende, ook allemaal praktische functies bevatten, zoals haarden (bij zit én eetgedeelte), keukenapparatuur, opbergruimte, een bureau, enz. Het resultaat: een heldere structuur met zaken die wel én juist niet in het zicht kwamen.

Op de 1e verdieping kwamen 3 volledig ontworpen kinderkamers met een eigen badkamer en toilet. Op zolder kwam het master/ouder slaapgedeelte, met een zeer luxe bad- en kleedkamer.

De combinatie van volle kleuren, donker hout, matte én glimmende afwerkingen en tevens een zeer uitgebalanceerd lichtplan, maakt het totaal tot een heerlijke warme en rijke sfeer.

In samenwerking met Mark Mutsaers

fotografie: Jansje Klazinga

styling: Rob Jansen

Date

20 oktober 2022