Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Je moet maar durven!
838
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-838,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Je moet maar durven!

Dit spannende project is in 2 delen gerealiseerd. Beneden werd eerst aangepakt, waarbij, na een paar bouwkundige ingrepen, een grote fijne leefkeuken werd gecreëerd. Het uitgesproken behang met de maatwerk kast ervoor werd beeldbepalend op deze woonlaag en door veel kleuren ‘uit het behang te halen’, ontstond er een spannendere, maar toch  kloppende sfeer.

Een paar jaar later werden de 1e en vooral de 2e verdieping aangepakt. De uitgesproken kleuren op de begane grond mochten boven wel opvolging krijgen en het gehele trapgat werd ondergedompeld in knal geel! Het contrast dat deze kleur aan gaat met het groengrijs van de nieuwe badkamer op de 2e verdieping is prachtig en de verbindende houten donkere latten benadrukken het verticale kleurgebruik in het huis (daar waar de aangrenzende kamers weer hun eigen, meer rustige karakter hebben). Blauw architecten bedacht het hoge trapgat als gevolg van het verwijderen van een hoekkamertje, waardoor ook een spannende doorkijk mogelijk werd van trapgat naar badkamer. Door weer consequent met kleuren en materialen per bouwkundig onderdeel om te gaan, gaf dit een heldere, maar ook weer spannende structuur.

In dienst en onder supervisie van Strand West

Fotografie begane grond: Simon Bosch

Fotografie bovenverdiepingen: Emma Beugelink

Date

20 juni 2016