Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Hernieuwde allure
852
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-852,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hernieuwde allure

Dit prachtige pand in Zeist werd door een restauratiearchitect helemaal in originele staat opgeknapt en binnen werden woonfuncties opnieuw bekeken en zo nodig verplaatst.

Er kwam een nieuwe serre met een gigantische stalen pui en een gietvoer, waar mn de enorme eettafel met veel stoelen een zonovergoten plek kreeg. In het aangrenzend, oude gedeelte kwam de keuken. Er kwam een doorkijkhaard om zichtlijnen tussen de onderlingen vertrekken te behouden. Boven werden 2 kamers bij elkaar getrokken tbv de masterbed- en bathroom en kregen de kinderen een fijne ruime kamer, met op de overloop, een eigen badkamer.

Mooi rustig, maar wel aanwezig, kleurengebruik op alle verdiepingen gaf, juist ook op de oude elementen als bv de En Suite kast en het houtwerk van de trappen, een nieuwe interpretatie van een mooi oud huis.

Foto’s van Jansje Klazinga (JKF)

Eigen Huis & Interieur heeft op 15 augustus 2018 een reportage geplaatst van dit project.

Date

23 mei 2018