Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Uitzicht op het Wilhelminapark
425
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-425,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Uitzicht op het Wilhelminapark

Een enorm herenhuis aan het Wilhelminapark werd volledig gestript en opnieuw bouwkundig opgebouwd door Strand NL. Besloten werd op de 1e verdieping het woongedeelte te creëren, waardoor meer gevoel van privacy en een prachtig uitzicht over het park  bewerkstelligd werd. Uitdaging daar mn was op vanaf de bank directe zichtlijnen  naar haard, tv en park te krijgen. Dit werd opgelost door een ‘ziteiland’ los in de ruimte te zetten, met verschillende zitrichtingen. De enorme keuken kreeg een eigen zitgedeelte en uiteraard een enorm royale eettafel.

In opdracht en onder supervisie van Strand West en Strand NL

Date

30 juni 2014