Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Gezinswoning 2.0!
1268
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1268,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Gezinswoning 2.0!

Deze hele mooie hoekwoning had nogal wat liefde nodig. Een kenmerkend voorbeeld van een mooi oud huis waarin we nog steeds graag willen wonen, maar waar de woonfuncties niet meer van deze tijd zijn. Er werd gepuzzeld en geschoven met bouwkundige elementen; de boel ging volledig op de schop, helemaal opnieuw opgebouwd vanaf de kruipruimte. De keuken kreeg een centrale plek aan de achterkant van het huis (met de voormalige bijkeuken als garderobekast met raamzit), de eettafel kreeg een meer intiemere plek in het midden van de plattegrond, vergezeld met een losse nieuwe haard die de tafel én de voorkamer een nog meer duidelijke plek gaf en de wand met de hal werd vervangen door een enorme glazen pui, waardoor de prachtige oude trappartij én het daglicht vanaf deze kant, er vol bij betrokken werd.
Op de 1e en 2e verdieping werden alle slaapkamers, werk/logeerkamer, twee badkamers en een extra separaat toilet gerealiseerd, uiteraard inclusief de nieuwste installaties en allemaal tot in detail uitgewerkt met warme, verbindende kleuren en materialen. Dit huis kan weer 100 jaar mee!

Bouwbegeleiding: Bas Sterk, Sterke Projecten

Aannemer: BEKMN

Foto’s en styling: Jansem

Date

13 december 2022