Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Lange Latten
1456
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1456,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Lange Latten

Bij dit jaren ’70 huis konden we vanaf 0 beginnen, werkelijk alles was gedateerd. Door de royale lengte en breedte van de begane grond, was het raadzaam om verschillende zones aan te brengen; met een jong, dynamisch gezin wil immers ieder gezinslid soms wat privacy. De garage kreeg daarom een speelfunctie voor de kids, de keuken werd gebruikt als buffer tussen lage zit en eetgedeelte, en tussen zit en keuken kwam een ruimtescheidend volume met daarin het koffieapparaat. Verschillende plafondafwerkingen versterken het definiëren van de zones.

Een bijkeukenfunctie werd gecreëerd door een hele diepe kast te maken, deels onder de trap, die helemaal van voor naar achter aan de buitenzijde een lattenstructuur kreeg. De kopse kanten van deze ‘ruggengraat’ werden een garderobe en een open kast. Halverwege creëerde we een opening waardoor trap en toilet te bereiken zijn. Om de hal wat ruimtelijker te maken, werd een stukje wand vervangen door een glazen invulling in dezelfde stijl als de entreepui, net als het schuine dakgedeelte bij de zit. Een plantenbak die door de pui heen lijkt gestoken verbindt op een sterke manier binnen met buiten. Boven realiseerden wij 2 fijne badkamers, een extra toilet, 4 slaapkamers en een werkkamer. Dit huis kan er weer jaren tegen aan!

 

Bouwbegeleiding: Bas Sterk, Sterke Projecten

Aannemer: Crassus

Maatwerk: Studio Jasper

Foto’s en styling: Miranda Koopman

Date

9 april 2024

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.