Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Office with a view
843
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-843,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Office with a view

In een prachtig, aan het Ij gelegen pand van het bekende architectenbureau Claus en Kaan, mochten wij voor Olbico het interieur ontwerpen. Dat hebben wij met gepaste respect voor de architectuur gedaan.

Er kwam 1 volume los in de ruimte met daarin een ‘stilte cabine’, opslagkast en keuken. Er kwam een gigantische volglazen taatsdeur tbv de nodige akoestische privacy en er werd samengewerkt met grafisch ontwerper Rens Martens voor beeldende ondersteuning: fragmenten uit het logo en neonverlichting werden aangebracht op het andere volume in de grote ruimte: de bespreekkamer. Tussen de volumes staan de bureaus.

De prachtig ‘weggedetailleerde’ ramen maken van het Ij stuk voor stuk prachtige stillevens. En door naast, de door Claus en Kaan heilig verklaarde kleur grijs, nog slechts 1 steunkleur te gebruiken, werd het een mooi sereen geheel.

Foto’s van Bram Heynen

Date

23 februari 2018