Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Follow the Sun
1149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1149,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Follow the Sun

Een typisch jaren ’30 huis in Utrecht. In oorspronkelijke maat al snel wat klein voor een gezin met 5 personen. Dus uitbouwen. Maar dat kan op vele verschillende manieren. Een belangrijke wens was om gedurende de hele dag zoveel mogelijk daglicht binnen te ervaren. Nou, dan plaatsen we de nieuwe transparante pui toch schuin, zo veel mogelijk mee met het draaien van de zon? En door van binnen naar buiten te ontwerpen, met alle benodigde functies er in, kan dan met een gerust hart bepaald worden hoe ver de aanbouw de tuin in mag. Form follows function. And the sun!

Fotografie: Miranda Koopman

Date

20 mei 2022

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.