Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Gespleten persoonlijkheid
1112
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1112,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Gespleten persoonlijkheid

(ontwikkeling concept nieuwe lijn kapsalons)

 

Op ‘de Fred’ in Den Haag moest de eerste van een totaal nieuw concept kapsalons komen: Essensuals Hairdressing. Met als speerpunt: knippen voor het gehele gezin, dus niet alleen voor kinderen óf volwassenen. De nadruk ligt hierbij op een zeer laagdrempelige manier van klanten laten participeren: ze mogen zelf koffie pakken, nog even wat werken aan de bar, enz.

Omdat we de kernwoorden ‘Urban chique’ en ‘vrolijk’ hadden meegekregen, hebben we dit zo duidelijk mogelijk willen verwerken in deze eerste conceptstore: clean, technisch en chique aan de ene (witte) kant, graffiti voor het urban gevoel, met veel kleur aan de andere kant.

De Haagse Graffiti artists van Mistikvistik namen de vele m2’s graffiti voor hun rekening, aangebracht op een gele achtergrond, zodat dit de overheersende kleur aan die kant bleef. En om de interactie met de klanten nog verder te vergroten mag iedereen die hier geknipt wordt zelf zijn eigen ‘graffiti- tag’ zetten!

In samenwerking met Mark Mutsaers

Fotografie: Jan Buteijn

Date

2 februari 2022