Paul Noordijk Interieurontwerp [pni] | Zomerhuis met zwembad
1080
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Zomerhuis met zwembad

Met dit heerlijke huis in een zeer bosrijke omgeving in Zeist moest heel wat gebeuren. De structuur (waar alles mee begint) was al zeer behoorlijk, maar met zijn spierwitte wanden en juist hele zware leien vloer was er geen fijne balans. We hebben geprobeerd het zonnig en warm te maken. Met mooie rijke materialen en kleuren. Van de verlaging in de voorkamer werd 1 zit gemaakt, alles in 1 kleur en er werd een open houten kast met messing schapjes toegevoegd aan de ruimte om meer deling te creëren met de andere (tv)zit.

We durfden te kiezen voor kleuren, behangen en rijke stoffen, dat meteen zorgde voor veel meer identiteit. De badkamers werden aangepast en de garage werd omgebouwd tot een ruimte met een garderobe en veel kastruimte, met een extra toilet en een prachtige (werk)kamer met een panoramisch uitzicht op de evenzo prachtige tuin.

foto’s en styling: Jansem

Date

20 augustus 2021